Henk van der Veen | Financiële Administrateur

Henk van der Veen | Financiële Administrateur

Henk van der Veen

Financieel deskundig en administrateur

Gewoon goed in financiën

Henk van der Veen (van 1973).

Ik ben een allround financieel deskundige. Bij Trisolis verzorg de hele administratie. In dat kader stel ik de belastingaangiften op bereid ik de jaarrekening voor. Ik ben getrouwd met Judith en heb 2 kinderen.

In mijn visie ben je als administrateur dienstbaar aan de organisatie. Ik zorg voor rust. De administratie en bijbehorende taken moeten gewoon goed gedaan worden. Als de administratie op orde is kan iedereen haar of zijn werk goed doen. Dat wil echter niet zeggen dat ik onzichtbaar ben. Binnen organisaties ben ik vaak degene die de vervelende vragen stelt. Dat voorkomt gedoe achteraf. Zeker omdat het vaak over proejcten gaat met een publieke verantwoording is dat van belang. Vragen stellen helpt mij om Trisolis weer beter te helpen.

Buiten mijn werk kan ik genieten van mijn kinderen, lekker spelen of samen naar een film of naar het bos. En ik ga graag op vakantie, liefst met weinig Nederlanders, een paar weken of dagen genieten bergen, meren of de zee. En met de auto kan de weg niet smal genoeg zijn en de bestemming niet afgelegen genoeg. Als ik dan ’s avonds neerplof, dan is het heerlijk om een boek te lezen.

Omdat ondernemers graag doen waar ze goed in zijn…

Veel ondernemers en hun medewerkers zijn goed in wat ze doen. Als je ze er over hoort, dan spat de passie en energie er vanaf. Ze hebben de beste ideeën en weten precies hoe ze die moeten uitvoeren. Met de blik naar voren laten ze zich niet hinderen door zaken die afleiden van hun pad. Geen berg is te hoog en geen zee is te diep als zij hun doel kunnen realiseren.

… doe ik de dingen die ze niet leuk vinden.

Maar in de marge zijn er altijd dingen die gedaan moeten worden. Dingen die die gedreven mensen niet leuk vinden. Eén van de dingen administratie. Ik begrijp dat niet, maar het komt mij wel goed uit dat het zo is. Dat werk neem ik graag van ze over. Je moet mij geen wand laten verven of elektriciteit aan laten leggen. Daar word ik sacherijnig van en het kost veel te veel tijd. Nog afgezien van het resultaat. Ik zorg dat de berm gemaaid is en het pad geplaveid. Ik vind het leuk als ik er voor kan zorgen dat de ondernemer en zijn of haar mensen zich kunnen concentreren op hun core business. Een win-win voor ons beiden.

By the way: 

Naast Trisolis verzorg ik de administratie voor meerdere organisaties en bedrijven. Ik ben te bereiken:
tel:          +31-6-3735 7045
email:     henk@henksfinance.eu