In het begin werk je als junior vooral projectplannen uit, stel je business cases op en schrijf je subsidieaanvragen. Dat doe je in teamverband: je collega’s helpen bij het vertalen van bedrijfsactiviteiten en ideeën in praktische (subsidie)projecten. In deze periode verdiep je je in wet- en regelgeving, sociaal- en economisch overheidsbeleid en methodieken om projectplannen en businesscases uit te werken.

Wij hechten veel waarde aan direct contact tussen mensen. Dat inspireert en schept vertrouwen. Om die reden zal je vrijwel vanaf het begin klanten bezoeken. De eerste periode samen met een collega.

Zie je dit zitten, neem dan zeker contact met ons op.

Wat wij je bieden

Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Aan de hand van afwisselende opdrachten, vaak in relatie tot innovatie of maatschappelijke onderwerpen die je ook in het nieuws terugvindt. Wij zijn een lerende organisatie. Bij ons leer je voortdurend bij. Wat geleerd is dragen wij over. Aan elkaar en aan klanten.

Jij staat zelf aan het roer om (door) te groeien. Wij bieden je in ieder geval een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. Je salaris komt overeen met de inhoud en zwaarte van het werk. Ook krijg je en onkostenvergoeding en neem je deel aan onze collectieve pensioenregeling. Bonus: bij een dienstverband deel je mee in de winst!

Hoe solliciteer je?

We hebben veel leuke opdrachten en zien ook mogelijkheden om ons werk voor klanten uit te breiden. Daarom zoeken wij op korte termijn naar uitbreiding. In ieder geval is er op dit moment plaats voor 1 nieuwe medewerker.

Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent. Er wordt dan snel een afspraak met je gemaakt.

Dat kan met:
Wilbert van der Burgh

Email: wilbert.van.der.burgh@trisolis.nl

Tel.: 06 17589069

of

Peter Wemmers

 Email: peter.wemmers@trisolis.nl

Tel: 06 10368114