Facilitair, huisvesting en projectbeheer

Ik ben Eloïse van der Burgh. Organisaties kunnen alleen goed werken als het organisatorisch goed geregeld is.

“Er voor zorgen dat alles blijft draaien”

Dat is niet altijd vanzelfsprekend, en zeker niet in een organisatie waar veel processen en projecten samen komen. Ik vind het een uitdaging om er dan voor te zorgen dat alles blijft draaien.

Alles loopt op rolletjes…

Hoe je het ook wendt of keert, bij Trisolis zijn deadlines van groot belang. In veel gevallen betekent het niet naleven van deadlines dat financiering in gevaar komt. Ik zorg er voor dat alle deadlines en afspraken bekend zijn en dat mijn collega’s die ook naleven. Als dat van toepassing is neem ik zelf administratieve maatregelen die daarvoor nodig zijn.

Aan veel projecten waar Trisolis bij betrokken is betaalt een overheid mee in de vorm van subsidies. Dat is publiek geld en de gemaakte kosten moet de subsidieontvanger dan ook publiek verantwoorden. De afdeling projectbeheer van Trisolis verzamelt en ordent gegevens, zodat de klant de kosten kan verantwoorden op basis van een transparantie projectadministratie. Vanuit mijn functie als proces manager maak ik deel uit van de afdeling projectbeheer.

…en we willen graag dat anderen meerijden.

Het kantoor van Trisolis is een multifunctionele ontmoetingsplaats met een cursusruimte, een innovatie lab, een conferentiekamer en verschillende werkplekken. Dat past binnen het streven van Trisolis om te verbinden. Van die ruimte kunnen ook andere organisaties gebruik maken. Binnen mijn taken als proces manager valt ook de verantwoordelijkheid voor de verhuur van werkruimtes aan derden en de tevredenheid van onze gasten.