Producten en subsidies

Mijn naam is Lisa Meijer. Ondernemers helpen te vernieuwen en verbeteren is waar ik energie van krijg. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde ben ik breed opgeleid en heb ik geleerd om vanuit verschillende invalshoeken naar organisatorische vraagstukken te kijken.

“Ondernemers helpen te vernieuwen en verbeteren.”

Met name vraagstukken op het gebied van strategie en innovatie hebben mijn interesse. Dit komt goed van pas bij mijn werkzaamheden bij Trisolis.

Kansen identificeren en benutten…

Onze klanten zijn meestal innovatieve organisaties, die voortdurend op zoek zijn naar manieren om te vernieuwen en te groeien. Hier gaan natuurlijk grote investeringen mee gepaard. Bij Trisolis gaat het dan vaak om de vraag hoe het project van een klant gefinancierd kan worden. Meestal maken we daarvoor gebruik van subsidies. Ik zie subsidies als een middel om strategische doelstellingen te behalen en ambities te realiseren. De uitdaging ligt voor mij in het verbinden van de strategische koers van organisaties met overheidsbeleid en de daarbij behorende projecten om subsidiemogelijkheden optimaal te benutten.

…vanuit een kritische houding

Door mijn kritische houding en nieuwsgierige aard ben ik in staat om snel tot de kern van een probleem te komen. Dit is belangrijk omdat onze klanten erg divers zijn qua industrie, organisatie, projecten en producten. Deze afwisseling maakt het werk erg leuk en uitdagend.