Wat wij doen

Bij ons draait alles om innovatie en verandering, vooruitgang dus. Wij werken ideeën en plannen uit van klanten die maatschappelijke thema’s van dit moment en overheidsbeleid raken. Het beeld dat daaruit ontstaat, zetten we samen met onze klanten en partners om in (markt-)concepten en realistische projecten. Voor de financiering van projecten maken we vooral gebruik van subsidies. Wij blijven bij de projecten betrokken van begin tot eind. Meestal werken wij in opdracht van klanten, maar soms voeren we ook eigen projecten uit. Onze klanten zijn voornamelijk (MKB) ondernemingen, samenwerkingsverbanden van ondernemingen en paritaire organisaties. Dit zijn organisaties waarin zowel werkgevers als werknemers in zijn vertegenwoordigd.

Wat ons drijft

Wij willen altijd meerwaarde bieden aan onze klanten en verbinden dat aan strategische en maatschappelijke doelen. Wij zoeken evenwicht. Tussen bedrijven en overheid, tussen groot en klein, tussen een persoon en een organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar nodig hebben. Dat je meer bereikt als je er samen de schouders onder zet. We willen het totaal blijven zien, maar zoeken daarin de menselijke maat.

Wat doe je als consultant

Je hebt veel contact met de klanten. Maar doet ook van achter het bureau onderzoek om projectvoorstellen goed te kunnen onderbouwen en uit te werken. Je bent hun sparring partner die op niveau mee kan praten over wat hem beweegt en wat hij van plan is. Vervolgens werk je ideeën uit tot projecten. Stelt business cases op en werkt de subsidieaanvraag of andere financieringsmogelijkheid uit.

Ook daarna blijf je betrokken bij een project. Je ondersteunt onze klanten tot het helemaal is afgerond. Vaak door het opstellen van een (eind)rapportage of evaluatie na afloop van een project. Financieel en/of inhoudelijk.

Naarmate je meer ervaring hebt, werk je zelfstandiger en ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de opdrachten portefeuille.

Wat moet je kunnen

Wij zoeken nieuwsgierige – misschien ook wel een tikkeltje eigenwijze – nieuwe collega’s. Collega’s die luisteren, doorvragen en informatie kunnen omzetten in een plan of project. Overtuigend schrijven is belangrijk in het werk. Voorwaarde is dat je analytisch kunt denken op academisch niveau. Er is geen opleiding voor ons werk, maar je moet wel wat kunnen.

Veel van onze klanten doen iets met techniek. Technisch inzicht is zeker een pré.

 Wij zoeken collega’s op verschillende niveaus.

Hoe solliciteer je?

We hebben veel leuke opdrachten en zien ook mogelijkheden om ons werk voor klanten uit te breiden. Daarom zoeken wij op korte termijn naar uitbreiding. In ieder geval is er op dit moment plaats voor 1 nieuwe medewerker.

Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent. Er wordt dan snel een afspraak met je gemaakt.

Dat kan met:
Wilbert van der Burgh

Email: wilbert.van.der.burgh@trisolis.nl

Tel.: 06 17589069

of

Peter Wemmers

 Email: peter.wemmers@trisolis.nl

Tel: 06 10368114